Allrent servicebolag i malmö aktiebolag
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Bli först att sätta betyg!)
Loading...

Adress:

Nobelvägen 11
21429 Malmö
Skåne län
Telefon:
Mobil: 070-5139882
www.allrentab.se

Företagsfakta:

Org.nr: 556410-5806
Bolagsform: Aktiebolag
Ansvarig: Frenk, Claudia Paz
Startår: 1990
Antal anställda: 45
Omsättning: 13771 tusen, Resultat: 951 tusen (2013 eller 2014)
Företagsbeskrivning: Bolaget ska bedriva bemanningsverksamhet i form av uthyrning av personal inom hotellbranschen, äldreomsorg och skolor. I samband med bemanningsverksamhet ska bolaget åta sig städuppdrag, kontorsuppdrag samt underhåll och reparationer av byggnader.

Presentation:

Allrent servicebolag i malmö aktiebolag har ännu inte skapat någon unik presentation för sin städfirma. Skapa en unik presentation för att locka fler potentiella kunder! Att skapa en egen presentation är helt gratis.

Hittastädhjälp.se är en katalog över städfirmor, som i till exempel Skåne. Att finnas med i katalogen och uppdatera information är helt gratis. Vi kan inte garantera att just Allrent servicebolag i malmö aktiebolag i Malmö tillhandahåller städtjänster längre, men gör gärna ett försök och kontakta dem (tel ). Detta är inte den officiella hemsidan för Allrent servicebolag i malmö aktiebolag, utan bara en presentation med kontaktinformation.

Karta

Skriv en kommentar
Ditt Namn:


E-mail:


Omdöme:OBS: Detta är inte företagets officiella hemsida. Det går inte att söka jobb här. Vi är en helt oberoende katalog.)

Ändra informationen