Idé städservice aktiebolag
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Bli först att sätta betyg!)
Loading...

Adress:

Polluxvägen 1
14144 Huddinge
Stockholms län
Telefon: 08-7150190

Företagsfakta:

Org.nr: 556266-1032
Bolagsform: Aktiebolag
Ansvarig: Svensson, Lars Hugo
Startår: 1985
Antal anställda: 0
Omsättning: 0 tusen, Resultat: -22 tusen (2013 eller 2014)
Företagsbeskrivning: Bolaget skall bedriva all slags rengöring, städnings- och fönsterputsverksamhet, försäljning och uthyrning av städmaterial, konsultverksamhet inom dessa grenar, flyttservice och därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska också bedriva travsportverksamhet sam

Presentation:

Idé städservice aktiebolag har ännu inte skapat någon unik presentation för sin städfirma. Skapa en unik presentation för att locka fler potentiella kunder! Att skapa en egen presentation är helt gratis.

Hittastädhjälp.se är en katalog över städfirmor, som i till exempel Stockholm. Att finnas med i katalogen och uppdatera information är helt gratis. Vi kan inte garantera att just Idé städservice aktiebolag i Huddinge tillhandahåller städtjänster längre, men gör gärna ett försök och kontakta dem (tel 08-7150190). Detta är inte den officiella hemsidan för Idé städservice aktiebolag, utan bara en presentation med kontaktinformation.

Karta

Skriv en kommentar
Ditt Namn:


E-mail:


Omdöme:OBS: Detta är inte företagets officiella hemsida. Det går inte att söka jobb här. Vi är en helt oberoende katalog.)

Ändra informationen