Cinderella städ aktiebolag
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Bli först att sätta betyg!)
Loading...

Adress:

Solgatan 7
16960 Solna
Stockholms län
Telefon: 08-838487
www.cinderella.se

Företagsfakta:

Org.nr: 556406-3500
Bolagsform: Aktiebolag
Ansvarig: Karakinaris, Konstantinos
Startår: 1990
Antal anställda: 12
Omsättning: 3784 tusen, Resultat: 84 tusen (2013 eller 2014)
Företagsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet skall innefatta att förmedla olika tjänster inom företags-och arbetsplatsservice som omfattar mat, dryck, kaffemaskiner, frukt, catering, lokalvård, kemtvätt, kontorsmaskiner och kontorsvaror såsom kontors- och kontorsför

Presentation:

Cinderella städ aktiebolag har ännu inte skapat någon unik presentation för sin städfirma. Skapa en unik presentation för att locka fler potentiella kunder! Att skapa en egen presentation är helt gratis.

Hittastädhjälp.se är en katalog över städfirmor, som i till exempel Stockholm. Att finnas med i katalogen och uppdatera information är helt gratis. Vi kan inte garantera att just Cinderella städ aktiebolag i Solna tillhandahåller städtjänster längre, men gör gärna ett försök och kontakta dem (tel 08-838487). Detta är inte den officiella hemsidan för Cinderella städ aktiebolag, utan bara en presentation med kontaktinformation.

Karta

Skriv en kommentar
Ditt Namn:


E-mail:


Omdöme:OBS: Detta är inte företagets officiella hemsida. Det går inte att söka jobb här. Vi är en helt oberoende katalog.)

Ändra informationen