Futura service kommanditbolag
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Bli först att sätta betyg!)
Loading...

Adress:

STErvägen 4
16952 Solna
Stockholms län
Telefon: 08-7300090
www.futuran.se

Företagsfakta:

Org.nr: 969695-1863
Bolagsform: Kommanditbolag
Ansvarig: Ravandoni Nino de Guzman, R Victoria
Startår: 2003
Antal anställda: 0
Företagsbeskrivning: Bolaget skall bedriva ekonomiska och administrativa tjänster. Lokalvård och fastighetsservice. Uthyrning av personal inom städ, disk samt administration till andra företag, hotell, restaurang och privata personer. Import, export av böcker, läder och prese

Presentation:

Futura service kommanditbolag har ännu inte skapat någon unik presentation för sin städfirma. Skapa en unik presentation för att locka fler potentiella kunder! Att skapa en egen presentation är helt gratis.

Hittastädhjälp.se är en katalog över städfirmor, som i till exempel Stockholm. Att finnas med i katalogen och uppdatera information är helt gratis. Vi kan inte garantera att just Futura service kommanditbolag i Solna tillhandahåller städtjänster längre, men gör gärna ett försök och kontakta dem (tel 08-7300090). Detta är inte den officiella hemsidan för Futura service kommanditbolag, utan bara en presentation med kontaktinformation.

Karta

Skriv en kommentar
Ditt Namn:


E-mail:


Omdöme:OBS: Detta är inte företagets officiella hemsida. Det går inte att söka jobb här. Vi är en helt oberoende katalog.)

Ändra informationen