Apolafsis & dimes städservice handelsbolag
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Bli först att sätta betyg!)
Loading...

Adress:

Box 11103
0 Stockholm
Stockholms län
Telefon: 08-6414022
www.dimes.se

Företagsfakta:

Org.nr: 916631-9310
Bolagsform: Handelsbolag
Ansvarig: Dossis, Konstantinos &
Startår: 1990
Antal anställda: 0
Företagsbeskrivning: Städservice samt IT installationer, butiksdata, IT support, konsulttjänser inom IT & datalösningar, restaurang konsultation, försäljning av tillbehör och service i anslutning därtill samt därmed förenlig verksamhet.

Presentation:

Apolafsis & dimes städservice handelsbolag har ännu inte skapat någon unik presentation för sin städfirma. Skapa en unik presentation för att locka fler potentiella kunder! Att skapa en egen presentation är helt gratis.

Hittastädhjälp.se är en katalog över städfirmor, som i till exempel Stockholm. Att finnas med i katalogen och uppdatera information är helt gratis. Vi kan inte garantera att just Apolafsis & dimes städservice handelsbolag i Stockholm tillhandahåller städtjänster längre, men gör gärna ett försök och kontakta dem (tel 08-6414022). Detta är inte den officiella hemsidan för Apolafsis & dimes städservice handelsbolag, utan bara en presentation med kontaktinformation.

Karta

Skriv en kommentar
Ditt Namn:


E-mail:


Omdöme:OBS: Detta är inte företagets officiella hemsida. Det går inte att söka jobb här. Vi är en helt oberoende katalog.)

Ändra informationen