Beab lokalvård aktiebolag
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Bli först att sätta betyg!)
Loading...

Adress:

Furuskogsgatan 2
53237 Skara
Västra Götalands län
Telefon: 0511-21880

Företagsfakta:

Org.nr: 556190-8194
Bolagsform: Aktiebolag
Ansvarig: Andersson, Karl Gustaf Sven-Erik
Startår: 1975
Antal anställda: 4
Omsättning: 2992 tusen, Resultat: 32 tusen (2013 eller 2014)
Företagsbeskrivning: Bolaget skall bedriva städnings- och lokalvårdsverksamhet och sälja trädgårdsmaskiner, möbler, trädgårdstillbehör, skog-, jordbruks- och vedmaskiner, motorfordon såsom mopeder, fyrhjulingar och bilar. Bolag skall även sälja bil- och däcktillbehör, gasol,

Presentation:

Beab lokalvård aktiebolag har ännu inte skapat någon unik presentation för sin städfirma. Skapa en unik presentation för att locka fler potentiella kunder! Att skapa en egen presentation är helt gratis.

Hittastädhjälp.se är en katalog över städfirmor, som i till exempel Västra Götaland. Att finnas med i katalogen och uppdatera information är helt gratis. Vi kan inte garantera att just Beab lokalvård aktiebolag i Skara tillhandahåller städtjänster längre, men gör gärna ett försök och kontakta dem (tel 0511-21880). Detta är inte den officiella hemsidan för Beab lokalvård aktiebolag, utan bara en presentation med kontaktinformation.

Karta

Skriv en kommentar
Ditt Namn:


E-mail:


Omdöme:OBS: Detta är inte företagets officiella hemsida. Det går inte att söka jobb här. Vi är en helt oberoende katalog.)

Ändra informationen