Allhjälpen i Umeå AB
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4 har satt betyg, medelvärde: 2,75 av 5)
Loading...

Adress:

Törelvägen 8 d
906 28 Umeå
Telefon: 0738-41 95 67
www.allhjalpen.se

Presentation:

Vår städfirma erbjuder städservice och städhjälp i form av: Flyttstädning, hemstädning, fönsterputsning, kontorsstädning, trappstädning, byggstädning, lokalstädning, barackstädning, allergistädning, skolstädning, abbonemangsstädning, engångsstädningar, veckostädningar mm.

Hushållsnära tjänster tex: Snöskottning, takskottning, gräsklippning, trädgårdsskötsel mm.

Hantverkartjänster tex: Snickeriarbete, målningsarbete, tapetsering, golvläggning, dörrbyten, fönsterbyten mm. Vi har rutavdrag och rotavdrag på våra tjänster. Tillgång till snickare och målare.

Allhjälpen i Umeå AB
Törelvägen 8 D
906 28 Umeå
Tel: 0738-41 95 67
Mail: allhjalpen@hotmail.com

Bilder

Allhjälpen i Umeå AB konferens

Karta

Omdömen

Omdöme från Moa : Inlagd 05 oktober 2014

Den sämsta flyttstäd jag någonsin varit med om. När det är synligt skräp kvar i fönstren, dammigt och smutsigt på alla karmar, lister, fönsterbrädor och element. Massa kalkavlagringar kvar i badrummet, randiga och prickiga duschkabinsdörrar, dammigt och smutsigt i hörnen, fläckar kvar i toastolen. Smuts kvar på spis och fläkt, utsidan av kyl och frys fläckig, lampknappar och kontaktuttag klibbiga. Jag kan fortsätta i en evighet men det värsta är att dom vägrat lämna städgaranti då bostaden låg i Vännäs kommun, och när jag ringde dom för att uppmärksamma detta så fick jag höra ”det har inte jag med att göra” och så la han på i örat på mig!! Anlita aldrig denna firma! Oseriösa och otrevliga!


Skriv en kommentar
Ditt Namn:


E-mail:


Omdöme:OBS: Detta är inte företagets officiella hemsida. Det går inte att söka jobb här. Vi är en helt oberoende katalog.

Ändra informationen